TAIM | Ontwikkelt uw talent..Terug naar beginpagina

Belverzoek

Inspiratie

 

Organisatie


  Profiel

  Visie

  Filosofie

  Werkwijze

  Voorbeelden

  Medewerkers

  Contactinformatie
  Terug naar beginpagina

 
Werkwijze


Maatwerktrainingen worden samengesteld in nauw overleg met de opdrachtgever. Programma's worden in principe ontwikkeld voor de specifieke situatie van de opdrachtgever maar kunnen ook modules bevatten uit bestaande trainingen, die verdere worden aangevuld met rollenspellen of praktijksimulaties uit de dagelijkse praktijk van de deelnemer.

Tijdens een intake praat de trainer met zowel de opdrachtgever als medewerkers om in de eerste plaats eventuele blokkades te signaleren. Het gebruik van vragenlijsten en/of assessments is een belangrijk middel in het proces van het blootleggen van alle knelpunten. Het uiteindelijke doel is voor iedereen een duidelijk beeld van het reilen en zeilen binnen de organisatie te vormen.

Nadat in overleg is vastgelegd waar uw organisatie zich momenteel bevindt en, belangrijker nog, waar uw organisatie naartoe wil, wordt middels een stappenplan gericht actie ondernomen om eventuele blokkades op te heffen en om uw organisatie op een hoger niveau te brengen. Dit allemaal in een relatief kort tijdsbestek.

Om dit te bewerkstelligen, zijn de trainingen vooral toegespitst op de praktijk in de vorm van praktijksituaties en rollenspellen. De theorie wordt aangeboden in de context van toepasbaarheid en doelstelling. De groepsgrootte is afhankelijk van de gewenste training(en).

© 2010 TAIM Nederland | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Contactgegevens  
mediation maatschap mediation vakgroep mediation hagro mediation in almelo mediation in wierden mediation in twente mediation in overijssel mediation knmg mediation lhv training medisch training artsen training farma training medical training ziekenhuis training vacature verkoop training medisch management training medisch communicatie training medisch
 
Terug naar beginpagina