TAIM | Ontwikkelt uw talent..Terug naar beginpagina

Belverzoek

Inspiratie

 

Organisatie


  Profiel

  Visie

  Filosofie

  Werkwijze

  Voorbeelden

  Medewerkers

  Contactinformatie
  Terug naar beginpagina

 
Voorbeelden


Communicatie
Bij een gemeentelijke organisatie waren professionele ontwerpers gericht op de zelfgemaakte plannen. Enthousiast waren ze over de resultaten. Bij het “verkopen” van die plannen bleken deze niet aan te sluiten bij de wensen en vragen van de doelgroep. Gedurende, op maat gemaakt, traject hebben de professionals, in diverse vormen, getraind en geleerd om klantgericht te communiceren. De medewerkers zijn begeleid in het directe contact met de interne klant.  

Commercie
Een internationale medische organisatie traint haar sales consultants in het buitenland. De deelnemers worden daar productinhoudelijk getraind. Om evenwicht te brengen in het verkoopgesprek (niet alleen productgericht) traint TAIM de consultants om klantgericht, casuïstiekgericht en planmatig te verkopen. De klanten van het bedrijf ervaren dit als zeer professioneel. 

Een farmaceutisch bedrijf kan de getrainde vaardigheden van haar rayonmanagers niet regelmatig in de praktijk vervolgen. De individuele ontwikkelpunten komen zo te weinig aan bod. TAIM traint de rayonmanagers on the job en zorgt ervoor dat de getrainde vaardigheden een tweede natuur worden. Het gevolg is een steile leercurve met snel rendement.

Management
Een manager had te maken met een hoog ziekteverzuim in zijn team. Zijn mensen waren niet meer gemotiveerd en gingen het liefst op zoek naar een andere baan. Tijdens de training situationeel leidinggeven heeft hij inzicht gekregen in de verschillende competentieniveaus van zijn medewerkers. Hij herkent het gedrag en beheerst de stijl van leiding geven die daar bij hoort. Zijn medewerkers accepteren hem nu als manager en werken samen gemotiveerd aan de gestelde doelen.

De (digitale) werkdruk bij veel organisaties neemt sterk toe. TAIM helpt regelmatig om inzicht te geven in de huidige werkzaamheden en deze effectiever in te richten. Op maat gemaakt time management geeft overzicht en schept ruimte om de aandacht te richten op echte prioriteiten.

© 2010 TAIM Nederland | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Contactgegevens  
mediation maatschap mediation vakgroep mediation hagro mediation in almelo mediation in wierden mediation in twente mediation in overijssel mediation knmg mediation lhv training medisch training artsen training farma training medical training ziekenhuis training vacature verkoop training medisch management training medisch communicatie training medisch
 
Terug naar beginpagina