TAIM | Ontwikkelt uw talent..Terug naar beginpagina

Belverzoek

Inspiratie

 

Training


  Communicatie

  Commercie

  Management

  Coaching

  Team begeleiding
Medisch


  Visie ontwikkeling

  Team begeleiding

  Terug naar beginpagina

 
Team begeleiding


Vertrouwen is de basis voor samenwerken en dus voor een goed draaiend team. Er zijn meerdere mogelijkheden om het vertrouwen te versterken. Ook zijn er diverse mogelijkheden om de samenwerking in een team te verbeteren.

Bijna altijd is een gebrek aan communicatie één van de redenen waarom we elkaar niet goed begrijpen. Interesse hebben in elkaar, goed luisteren, je verplaatsen in de ander, assertiviteit en feedback zijn veelal onderdelen van het programma om het begrip in elkaar te versterken. Het team is dan beter in staat om ieders sterktes positief te benutten.

Bij fricties en conflicten is het vaak heel verhelderend om onder leiding van een professional daarover eens goed te praten om vervolgens nieuwe afspraken te maken voor de toekomst.


Ontvangt u graag extra informatie? Laat uw gegevens achter.

© 2010 TAIM Nederland | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Contactgegevens  
mediation maatschap mediation vakgroep mediation hagro mediation in almelo mediation in wierden mediation in twente mediation in overijssel mediation knmg mediation lhv training medisch training artsen training farma training medical training ziekenhuis training vacature verkoop training medisch management training medisch communicatie training medisch
 
Terug naar beginpagina