TAIM | Ontwikkelt uw talent..Terug naar beginpagina

Belverzoek

Inspiratie

 

Training


  Communicatie

  Commercie

  Management

  Coaching

  Team begeleiding
Medisch


  Visie ontwikkeling

  Team begeleiding

  Terug naar beginpagina

 
Situationeel leidinggeven


De belangrijkste taak van leiders is het beïnvloeden van anderen, om plannen te realiseren. Soms gaat het om hun eigen plannen, soms om de plannen van een groep. Eén van de bekendste modellen voor leidinggeven is het situationeel leiderschapsmodel van Hersey en Blanchard.

Een vaste, starre indeling van leiderschapsstijlen werkt in de praktijk niet. Elke situatie vraagt om ander leidinggevend gedrag. In deze training leren de deelnemers hun gedrag aan te passen aan bepaalde situaties. Zij leren ook om hun gedrag aan te passen al naar gelang de medewerker die het betreft. Welke invloed wanneer het beste kan worden uitgeoefend, is een belangrijk onderdeel van deze training.


Ontvangt u graag extra informatie? Laat uw gegevens achter.

© 2010 TAIM Nederland | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Contactgegevens  
mediation maatschap mediation vakgroep mediation hagro mediation in almelo mediation in wierden mediation in twente mediation in overijssel mediation knmg mediation lhv training medisch training artsen training farma training medical training ziekenhuis training vacature verkoop training medisch management training medisch communicatie training medisch
 
Terug naar beginpagina