TAIM | Ontwikkelt uw talent..Terug naar beginpagina

Belverzoek

Inspiratie

 

Training


  Communicatie

  Commercie

  Management

  Coaching

  Team begeleiding
Medisch


  Visie ontwikkeling

  Team begeleiding

  Terug naar beginpagina

 
Geven en ontvangen van feedback


Feedback is informatie over hoe een boodschap wordt ontvangen en geïnterpreteerd, inclusief het effect van de boodschap. Zowel het geven als het ontvangen van feedback moet aan bepaalde voorwaarden en criteria voldoen.

Tussen gever en ontvanger moet er in ieder geval een sfeer van vertrouwen en veiligheid zijn. Beiden moeten het idee hebben dat feedback dient als een belangrijk hulpmiddel bij het verbeteren van de onderlinge communicatie.

Feedback moet ook als middel worden gezien om nieuwe inzichten te verkrijgen en andere vaardigheden aan te leren. Men moet in staat zijn het eigen gedrag ter discussie te stellen zonder direct in de verdediging te gaan vanwege een vermeende aanval.

Deze vaardigheden worden tijdens deze training aangeleerd en samen met een acteur geoefend.


Ontvangt u graag extra informatie? Laat uw gegevens achter.

© 2010 TAIM Nederland | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Contactgegevens  
mediation maatschap mediation vakgroep mediation hagro mediation in almelo mediation in wierden mediation in twente mediation in overijssel mediation knmg mediation lhv training medisch training artsen training farma training medical training ziekenhuis training vacature verkoop training medisch management training medisch communicatie training medisch
 
Terug naar beginpagina