TAIM | Ontwikkelt uw talent..Terug naar beginpagina

Belverzoek

Inspiratie

 

Training


  Communicatie

  Commercie

  Management

  Coaching

  Team begeleiding
Medisch


  Visie ontwikkeling

  Team begeleiding

  Terug naar beginpagina

 
Het TAIM verkoopmodel


Een verkoopmodel is geen doel op zich, maar veel meer een middel om structuur aan te brengen. Verkoop gesprekken kennen een aantal fasen, zoals de opening, de inventarisatie, de argumentatie en de afsluiting.

In deze training worden de stappen in het verkoopproces doorlopen. Er wordt veel nadruk gelegd op het duidelijk in kaart brengen van de wensen en behoeften van de klant. Dat is de basis om tot een succesvolle verkoop te komen.

Er wordt ook een aanzet gegeven tot een goede rayonplanning en er wordt gewerkt aan een gedegen voorbereiding van de gesprekken. Hoe beter dit gebeurt hoe efficiënter er in de praktijk gewerkt kan worden en de klant zal de verkoper hierdoor erkennen als een professional die goed beslagen ten ijs komt.


Ontvangt u graag extra informatie? Laat uw gegevens achter.

© 2010 TAIM Nederland | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Contactgegevens  
mediation maatschap mediation vakgroep mediation hagro mediation in almelo mediation in wierden mediation in twente mediation in overijssel mediation knmg mediation lhv training medisch training artsen training farma training medical training ziekenhuis training vacature verkoop training medisch management training medisch communicatie training medisch
 
Terug naar beginpagina