TAIM | Ontwikkelt uw talent..Terug naar beginpagina

Belverzoek

Inspiratie

 

Training


  Communicatie

  Commercie

  Management

  Coaching

  Team begeleiding
Medisch


  Visie ontwikkeling

  Team begeleiding

  Terug naar beginpagina

 
Telefoontraining


Voor binnendienst medewerkers is de telefoon een belangrijk en vooral een effectief hulpmiddel in hun functie. Ten minste, als zij optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van dit medium en de beperkingen ervan doorzien.

Niet ieder telefoongesprek is een verkoopgesprek, soms is er sprake van een klacht of vraag. Soms is het de snelste weg om informatie in te winnen of een afspraak te maken. Aangezien we bij een telefonisch contact niet oog in oog staan met onze gesprekspartner, kunnen we niet direct inspelen op de non verbale communicatie. Daarom zijn er eigen gedragsregels en codes aan de telefoon die bepalen hoe je moet handelen en opstellen in een bepaald type telefoongesprek.


Visie op klantcontact

Je krijgt meer inzicht in je eigen vaardigheden bij klantcontacten. Ook kijken we naar de visie van jouw organisatie op klantgericht werken. Je leert deze visie in de praktijk toe te passen. Aan bod komen de volgende punten.

Eerste indruk aan de telefoon

Stem- en taalgebruik

Luister- en vraagtechnieken

Juist doorverbinden

Regie houden door structuur te bieden

Informeren, adviseren en afspraken maken

Professioneel afsluiten van een telefoongesprek

Omgaan met verschillende klanttypen en lastig gedrag

Telefoonetiquette


Ontvangt u graag extra informatie? Laat uw gegevens achter.

© 2010 TAIM Nederland | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Contactgegevens  
mediation maatschap mediation vakgroep mediation hagro mediation in almelo mediation in wierden mediation in twente mediation in overijssel mediation knmg mediation lhv training medisch training artsen training farma training medical training ziekenhuis training vacature verkoop training medisch management training medisch communicatie training medisch
 
Terug naar beginpagina