TAIM | Ontwikkelt uw talent..Terug naar beginpagina

Belverzoek

Inspiratie

 

Organisatie


  Profiel

  Visie

  Filosofie

  Werkwijze

  Voorbeelden

  Medewerkers

  Contactinformatie
  Terug naar beginpagina

 
Profiel


TAIM is al meer dan 10 jaar een professioneel trainings- en adviesbureau. Naast het bedienen van bijna alle marktsegmenten is er een bijzondere focus op de medische en farmaceutische markt, zowel voor de profit als de non-profit sector.

We verzorgen vaardigheidstrainingen op het gebied van communicatie, commercie, leidinggeven en management.
Daarnaast geven we trainingen die te maken hebben met gedrag en attitude. Hierbij gaat het over onderlinge communicatie, motivatie, elkaar stimuleren en vooral goed samenwerken.

De trainers van TAIM hebben naast beproefde trainersvaardigheden ook ruime ervaring van de markt waarin zij trainen. Ze spreken de taal van de deelnemers waardoor zij hun trainingen op herkenbare en doeltreffende wijze weten over te brengen.

TAIM mediation begeleidt partijen met samenwerkingsproblemen naar een voor ieder aanvaardbare oplossing. En dat op een persoonlijke, snelle en professionele manier. De mediators zijn NMI geregistreerd en werken volgens de richtlijnen van deze organisatie.

© 2010 TAIM Nederland | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Contactgegevens  
mediation maatschap mediation vakgroep mediation hagro mediation in almelo mediation in wierden mediation in twente mediation in overijssel mediation knmg mediation lhv training medisch training artsen training farma training medical training ziekenhuis training vacature verkoop training medisch management training medisch communicatie training medisch
 
Terug naar beginpagina