TAIM | Ontwikkelt uw talent..Terug naar beginpagina

Belverzoek

Inspiratie

 

Organisatie


  Profiel

  Visie

  Filosofie

  Werkwijze

  Voorbeelden

  Medewerkers

  Contactinformatie
  Terug naar beginpagina

 
TAIM zoekt kandidaten voor de functie van trainer / consultant


Werkgebied
Je bent als trainer verantwoordelijk voor het samenstellen van je eigen orderportefeuille. Je focust daarbij op de medische en farmaceutische markt. Het gaat om bedrijven die producten of diensten leveren aan de gezondheidszorg en natuurlijk ook over instellingen uit de gezondheidszorg zelf.

In overleg met je opdrachtgever stel je de trainingsbehoefte vast en je maakt op basis hiervan een trainingsplan. Dit plan voer je vervolgens zelfstandig of met behulp van collega's uit.

Daarnaast treed je op als adviseur voor je opdrachtgevers. Je geeft adviezen over training en opleiding van mensen, maar ook bij organisatieveranderingen en marketing- en/of sales vragen.

Profiel
Voor deze veelzijdige functie beschik je over een opleiding op hbo/academisch niveau, liefst in een medische richting.
Je bent al trainer of wilt trainer worden en hebt minimaal vijf jaar ervaring als leidinggevende, bij voorkeur in een commerciële functie.   

Belangrijke competenties zijn: luisteren, ondernemerschap en klantgerichtheid (initiatief en sensitiviteit).

Je bent een doener, zet zaken in beweging en laat niet los voordat deze tot een goed einde zijn gebracht. Je communicatieve vaardigheden zijn sterk ontwikkeld, waardoor je op alle niveaus een gelijkwaardige gesprekspartner bent. Je werkt graag zelfstandig, maar bent ook in staat om binnen een team perfect samen te werken.

Ons aanbod
Je werkt zelfstandig binnen een heel hecht team van collega's.
Vanuit ons kantoor in Wierden krijg je alle support en ondersteuning die nodig is om als professionele trainer te kunnen werken.

Arbeidstijden en voorwaarden zijn flexibel en worden in overleg vastgesteld.

Belangstelling?
Stuur of mail ons dan snel jouw Curriculum Vitae naar info@taim.nl.

© 2010 TAIM Nederland | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Contactgegevens  
mediation maatschap mediation vakgroep mediation hagro mediation in almelo mediation in wierden mediation in twente mediation in overijssel mediation knmg mediation lhv training medisch training artsen training farma training medical training ziekenhuis training vacature verkoop training medisch management training medisch communicatie training medisch
 

Terug naar beginpagina