TAIM | Ontwikkelt uw talent..Terug naar beginpagina

Belverzoek

Inspiratie

  Artikel Tubantia

  Artikel Driehoek

Mediation


  Over mediation

  Werkwijze

  Mogelijkheden
  Terug naar beginpagina

 
Werkwijze


De wil van alle partijen een conflict op te lossen en zich in te zetten, zijn voorwaarden voor (het kunnen slagen van) een mediation. Daarom wordt vaak begonnen met een pre-mediation, tevens een eerste kennismaking. In die bijeenkomst wordt mediation als methode besproken, kunnen vragen worden gesteld en wordt het draagvlak voor mediation onderzocht. Het besluit van partijen en de mediator met elkaar in zee te gaan wordt pas daarna genomen.

TAIM werkt volgens de richtlijnen van het Nederlands Mediation Instituut. De basis van een mediation is de Mediationovereenkomst. Deze overeenkomst vormt samen met het NMI-reglement de grondregels van het proces. Concepten van overeenkomst en reglement ontvangen deelnemers vanzelfsprekend vooraf.

N.B. Een eerste gesprek kan meestal binnen twee weken plaatsvinden.


Ontvangt u graag extra informatie? Laat uw gegevens achter.

© 2010 TAIM Nederland | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Contactgegevens  
mediation maatschap mediation vakgroep mediation hagro mediation in almelo mediation in wierden mediation in twente mediation in overijssel mediation knmg mediation lhv training medisch training artsen training farma training medical training ziekenhuis training vacature verkoop training medisch management training medisch communicatie training medisch
 
Terug naar beginpagina