TAIM | Ontwikkelt uw talent..Terug naar beginpagina

Belverzoek

Inspiratie

 

Organisatie


  Profiel

  Visie

  Filosofie

  Werkwijze

  Voorbeelden

  Medewerkers

  Contactinformatie
  Terug naar beginpagina

 
Filosofie


TAIM gaat ervan uit dat ieder mens talent bezit. Onze passie is om dat talent samen met de deelnemers te ontdekken en verder te ontwikkelen. Op deze site ziet u voorbeelden van grootheden die hun talent wisten te ontdekken en te benutten. Deze kans is er voor iedereen.

TAIM traint de vaardigheden om dat talent verder te laten groeien. Wij verzorgen kwaliteitstrainingen die functie- en praktijkgericht zijn en bovendien afgestemd op het cultuurpatroon van uw organisatie. Daarbij telt het resultaat en niet de theorie.

TAIM bemiddelt daar waar het conflict de overhand heeft. Door de verstoorde relatie is het talent om naar elkaar te luisteren niet meer zichtbaar. We gaan gezamenlijk op zoek om dat talent weer zichtbaar te maken. Zo ontstaat er weer begrip voor elkaar en wordt er weer gecommuniceerd.

© 2010 TAIM Nederland | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Contactgegevens  
mediation maatschap mediation vakgroep mediation hagro mediation in almelo mediation in wierden mediation in twente mediation in overijssel mediation knmg mediation lhv training medisch training artsen training farma training medical training ziekenhuis training vacature verkoop training medisch management training medisch communicatie training medisch
 

Terug naar beginpagina